"VOEL JE HART' - natuurwandelingen & zo
agenda en nog wat

 

 

 

 

 

 

 

 

.... EN NOG WAT .... :


Onder het portret van deze (althans volgens menselijke maatstaven) streng kijkende buizerd nog wat aanvullende 'mededelingen' :


-- Huishoudelijke mededelingen:

Ik zie, vanaf nu, af van huishoudelijke mededelingen omdat ze op instructies begonnen te lijken en als ik zelf ergens een hekel aan heb is het aan instructies en opdrachten. Alles wordt vanaf nu per mail afgesproken, in onderling overleg en afhankelijk van het type wandeling.-- KOSTENVERGOEDING:


Een eventuele vergoeding van (reis-)kosten spreken wij, vooraf, schriftelijk per mail af. In het huidige aquarius-tijdperk zal die eventuele tegenprestatie altijd naar draagkracht zijn. Kortom, dat hoeft wat mij betreft nooit een belemmering te worden om mee te doen. 

-- AGENDA


- Ook al niet meer.


De wandelingen doe ik uitsluitend op aanvraag. Aanvragen graag via de knop 'Contact' op de Homepage van deze site.

Hierbij kunt U Uw wensen kenbaar maken m.b.t. de soort wandeling, een mogelijke datum en voor en door wie de aanvraag wordt gedaan. Aanvullende achtergrondinformatie is ook altijd welkom. Ik zal dan z.s.m. reageren.

Voor wat betreft de locatie beperk ik mij tot de onderste helft van Nederland.


 

-- OPMERKING


DE FOTO'S OP DEZE WEBSITE ZIJN SLECHTS VOOR EEN KLEIN DEEL VAN MIJZELF. HET OVERGROTE DEEL IS VAN INTERNET AFKOMSTIG DAN WEL GEPLAATST MET TOESTEMMING. ( O.A. VAN ADRIE DE GROOT VAN 'VOGELDAGBOEK')

BIJ DE GEDICHTEN ETC. STAAT DE NAAM VAN DE AUTEUR VERMELD.